Praktijk

Het OrthoTilburg team wordt als vriendelijk en professioneel omschreven. De praktijk scoort op Zorgkaart Nederland gemiddeld een 9,2.

OrthoTilburg is een moderne praktijk en bestaat uit een team van zeer ervaren professionals in de orthodontie.

OrthoTilburg wordt geleid door orthodontisten Marco Reinders (BIG-nummer 29046193602) en Robine Rischen (BIG-nummer 49908851402). Samen met deskundige assistenten en het secretariaat vormen zij een ijzersterk team. Er wordt iedere dag met zorg en plezier gewerkt in een praktijk, die van alle tools is voorzien, om iedere patiënt een uitstekende behandeling te geven. Dat vinden we belangrijk, aangezien jij jouw gebit aan ons toevertrouwd. Het OrthoTilburg team wordt als vriendelijk en professioneel omschreven. De praktijk scoort op Zorgkaart Nederland gemiddeld een 9,2.

Marco

Als een van de twee orthodontisten in onze praktijk zal ik mijn uiterste best doen om een prachtig en goed resultaat te bereiken. Op professionele, efficiënte en comfortabele wijze voer ik iedere behandeling uit.

Robine

Als orthodontist help ik jou graag om op een fijne en zo snel mogelijke manier een mooi eindresultaat te krijgen. Heb je klachten aan je gebit, ben je onzeker door de stand van je tanden of wil je gewoon graag weten of er mogelijkheden zijn schroom dan niet en maak een afspraak. Samen komen we tot de behandeling die het beste bij jou past.

Laura

Tijdens jouw beugelbehandeling leg ik je graag alles goed uit, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Ook ben ik in voor een gezellig praatje tijdens het wachten. Ik hoop eraan bij te dragen dat jij de beugelbehandeling als prettig ervaart.

Kim

Als betrokken en geduldige assistente werk ik – samen met mijn collega’s – naar een mooi resultaat toe. Ik heb oog voor detail en kijk ernaar uit aan de slag te gaan met jouw gebit.

Danielle

Wanneer je voor het eerst naar de praktijk komt zou je mij zomaar eens als eerste kunnen treffen. Ik geef je alle informatie die je nodig hebt over de behandeling die het best bij je past. Ik zet al mijn enthousiasme en kundigheid in om een stralend gebit te creëren.

Lonneke

Net als mijn collega’s heet ik jou van harte welkom in onze praktijk. Samen gaan we ervoor zorgen dat je aan het einde van de behandeling met een brede en tevreden glimlach de praktijk verlaat.

Eveline

Op dinsdag en vrijdag ben ik een vast gezicht in de praktijk. Je kunt me tegenkomen tijdens een eerste consult of bij een van de andere behandelingen, zoals een controle of plaatsing van een beugel. Jou op je gemak stellen, dat is mijn doel.

Marieke

Eén dag in de week voer ik behandelingen aan de stoel uit, de rest van de tijd ben ik achter de schermen bezig met meer organisatorische en ondersteunende taken. Dat is mijn functie als praktijkmanager. Met het hele team staan we iedere dag met veel energie en zorg voor je klaar.

Annette

Een prachtige lach zonder gaatjes? Daar gaan we voor. Met de juiste poetsinstructies – en een gezellig praatje – doe ik er alles aan om jou daarbij te ondersteunen.

Heleen

Je op je gemak voelen bij de orthodontist staat voor mij voorop. Tegelijkertijd wil ik je adequaat voorzien van alle informatie die jij nodig hebt om de beste behandeling te garanderen. Ik zet al mijn deskundigheid in en ga voor de mooiste glimlach.

Ashley

Ik ben een van de jongste assistentes van Ortho Tilburg, maar even kundig en geduldig als de anderen. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij mij in de stoel en help jou op de best mogelijke manier.

Sharon

Mijn motto? Vriendelijk zijn kost niets. Mag ik je behandelen, dan weet je zeker dat je behandeld wordt door een orthodontie assistente, die altijd positief, vrolijk en professioneel is.

Linda Ortho Tilburg

Linda

Ik zie jou aan de balie. Als je jezelf aanmeldt voor je eerste afspraak, maar ook als je na je laatste behandeling met een stralende lach weggaat. Gedurende het traject help ik je met plezier bij het maken van afspraken en geef ik je de informatie waar je om vraagt.

Harriette

Mij tref je achter de balie. Heb je vragen, opmerkingen of wil je een afspraak maken? Dan help ik je met plezier.

Virtuele tour

Ben je nieuwsgierig waar alle beugelbehandelingen uitgevoerd worden? Kijk dan even binnen in de Ortho Tilburg praktijk via de virtuele tour.